OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Tilsetting kommunalsjef Samfunn

Illustrasjon frå planarbeid - Klikk for stort bilete

Kommunedirektøren har tilsett Jan Kaare Hellevang i stillinga som kommunalsjef Samfunn.

Hellevang har tatt imot stillinga og vil starte i april 2023. Hellevang kjem frå stilling som dagleg leiar i selskapet CrediCare og er utdanna bedriftsøkonom frå BI. Han har også befalsutdanning frå Forsvaret.
Jan Kaare Hellevang har mykje erfaring med leiing, noko som er nyttig når vi no skal bygge eit nytt kommunalområde i kommunen. Vi gler oss til Jan Kaare Hellevang kan starte arbeidet saman med dyktige medarbeidarar i Høyanger kommune.