OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Opptak av folkemøte om vindkraft 23.01.2023

Her finn du opptak av folkemøte om vindkraft, som vart arrangert i Høyanger samfunnshus 23.01.2023.

Ny runde for organisasjonar til å søke om straumstøtte

Lotteri- og stiftelsestilsynet har opna for ny søknadsrunde om straumstøtte. Søknadsfristen er 15. februar klokka 13.00. Du kan søke straumstøtte for perioden oktober til desember 2022.

UKM 2023 i Høyanger torsdag 16.februar i Høyanger samfunnshus

Informasjon om utleige og tildeling av treningstid Høyangerhallen

Høyangerhallen kan leigast på kvardagar mellom klokka 08.00–22.00. I helg og ferie er hallen tilgjengeleg for leige mellom klokka 08.00–22.00, etter avtale.

Tilsetting kommunalsjef Samfunn

Kommunedirektøren har tilsett Jan Kaare Hellevang i stillinga som kommunalsjef Samfunn.

UKM 2023 Høyanger torsdag 16.februar kl. 18.00

Ny søknadsrunde i tilskotsordninga til mangfalds- og inkluderingstiltak i idrett og fysisk aktivitet

Det er opna for ny søknadsrunde i tilskotsordninga til mangfalds- og inkluderingstiltak i idrett og fysisk aktivitet.  Lotteri- og stiftelsestilsynet forvaltar tilskotsordninga som skal legge til rette for auka deltaking i idrett og fysisk aktivitet.

Opning av Høyangerhallen sitt nye treningssenter/klubbrom

Høyanger kommune ønsker velkomen til opning av Høyangerhallen sitt nye treningssenter/klubbrom tysdag 3. januar 2022 kl 17:30.

Tilskot for å betre miljøtilstanden i vatn

Miljødirektoratet utlyser tilskot for å betre miljøtilstanden i elver, innsjøar og kystvatn. Søknadsfristen er 15. januar 2023.

Ope møte om idrettsanlegget

Kva tenker du om Høyanger si framtidige idrettsanlegg?