OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

DUG Høyanger er i gong

Dansetilbodet i Høyanger kulturskule er i gong frå veke 39. Måndag på Kyrkjebø skule og tysdagar i Høyanger danseverkstad (i kjellaren på administrasjonsbygget til Høyanger skule)

Feiing og tilsyn av fritidsbustader i kommunen

Høyanger kommune startar hausten 2022 opp arbeidet med feiing og tilsyn av fritidsbustader i kommunen.

Kulturprisen

Høyanger kommune kan kvart år tildele kulturpris til ein verdi av kr 10 000.

Koronavaksinasjon hausten 2022

Vi held fram med koronavaksinasjon annankvar veke, med oppstart torsdag 8. september.

Informasjon til bilførarar som har diabetes

Alle med diabetes må fornye førarkortet innan 1. januar 2023. Dette gjeld dei som bruker diabetesmedisin og som har førarkort som er gyldig i meir enn fem år frå då det vart utstedt.

Straumstøtte til frivillige lag og organisasjonar

Lotteri- og stiftelsestilsynet har opna for søknadar om straumstøtte. Formålet med straumstøtteordninga er å motverke negative konsekvensar av dei høge straumprisane.

Velkommen til vår nye nettside

Vi er glade for å kunne lansere vår nye heimeside i dag 29. august! Det har vore eit stort arbeid, men no kan vi endeleg vise den fram.

Bassengtrening i Høyanger

Høyanger kommune startar opp med ein ny runde bassengtrening i Høyangerbadet frå 13. september 2022. Treninga vil føregå på tysdagar kl.14:00 - kl. 15:30 og vert leia av fysioterapeut.

Høgare satsar for bustøtte er vidareført i heile 2022

Dei midlertidige høge satsane gjeld heile 2022, og er ekstra støtte for auka strømutgifter.